logo

بازسازی یک کارخانه قدیمی و تبدیل آن به دفتر اداری

آرشیتکت: گروه معماری ssense

www.ssense.com

موقعیت:کانادا، مونترال

سال اجراء:۲۰۱۴

عکاس: Adrien Williams

این پروژه در بخش شمالی چابانل (Chabanel) مونترال واقع شده است.پروژه به صورت تغییر کاربری فضای یک کارخانه نساجی به یک فضای اداری، استودیو، انبارمدرن برای ما تعریف شده بود.پیشنهاد ما یک طرح خلاق و آوانگارد بود؛ دفتر ssense به دنبال خلق فضایی لوکس و معاصر بود.

ما به دنبال خلق فضایی بودیم که نشان دهنده یک شخصیت منطقی، کارآمد، شفاف و مینیمالیست باشد.با الهام از طرح های گرافیکی شرکت مذکور به یک محیط سیاه و سفید مینیمالیست به عنوان پیش زمینه جهت ایجاد فضای کسب و کار رسیدیم.ساختار سقف، دیوار و ستون ها و حتی لوله های زنگ زده نیز به صورت اکسپوز (نمایان) به عنوان مصنوعات دست نخورده باقی ماندند.این خود می توان به عنوان پس زمینه ای به چشم اندازهای معماری جدید باشد.هدف ما ایجاد ارتباطی بین گذشته و آینده بود.این کانسپت می تواند به وسیله اتصالات و جزئیات موجب تقویت روح ساخت وساز کهن را زنده نماید.این فضا از دو زون ساخته شده است.سمت شرقی:که در آن فضای مشنرک و عمومی از جمله آشپزخانه آزمایشگاه بزرگ، یک منطقه بازی، مجموعه ای از جداول سالن ناهار خوری قرار گرفته است.سمت غربی:یک فضای باز برای جانمایی یکصد کارمند شامل، قرار گیری میزهای کار به صورت طولانی است.محیط سفید با یک حرکت گرافیکی موازی طراحی شده است.

لطفا نظر خود را بیان نمائید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *